menu close menu

 

 

Zašto trenirati Brazilski Jiu Jitsu kod nas u Jungle BJJ Split?

 

     Ovo je najbitniji dio kada birate mjesto gdje ćete trenirati i ima jako puno razloga zašto bi trebali bas kod nas. Nabrojit ćemo samo one najosnovnije i vama najbitnije bilo da ste početnik, rekreativac ili da već imate neko poznavanje same vještine.

     Jungle BJJ Split je najbrže rastući klub Brazilskog Jiu Jitsu-a na ovom području. S obzirom na to da djelujemo na dvije lokacije od kojih je jedna u Splitu, a druga u Trogiru omogućeno vam je pod istim   vodstvom i istim trenerima trenirati gdje vas god volja. Slobodno možete ici svakodnevno na obje lokacije bez dodatnih troškova.

      U Jungle BJJ Splitu svaki trening i svaki sparing je pomno organiziran i prilagođen upravo Vama. Radi se po posebnom programu, "curriculumu", gdje ćete najbrže napredovati i usvajati tehnike.

     Ne može se dogoditi da ćete zaostajati u tehnici ili raditi tehnike koje nisu prilagođene vašem stupnju poznavanja same vještine s obzirom na to da po dogovoru i besplatno organiziramo individualne treninge sa svim članovima zainteresiranima za sto brzi napredak.

     Isto tako možete svakom trenutku na treningu bez ustručavanja upitati bilo sto i uzeti "svoje vrijeme s trenerom" jer mi smo tu 100% vremena vama na raspolaganju.

     Još jedna bitna stvar je da dva puta tjedno imamo organizirane treninge snage i kondicije gdje možete svoju fizičku spremu podignuti na veću razinu da bi ste bili sto bolji i efikasniji u samom sportu, a prije svega zdraviji i bolje se osjećali u svakodnevnom životu. 

     Obratite nam se s povjerenjem i odradite svoj probni, besplatni, trening, upoznajte nove ljude, druzite se u ugodnoj atmosferi i nećete se razočarati.

 

 

 

Jungle BJJ 

 

     Jungle BJJ je osnovao 2005 godine u Pragu Fernando Nascimento Araujo svojim dolaskom u Češku iz rodnog mu Brazila.

     Kako su u to vrijeme su većinom bili zastupljeni sportovi poput Kick Boxa, Karate-a,

     Tae Kwon Do-a, Juda, Aikida… nakon nekog vremena ljudi iz tih sportova su počeli pristizati u novoosnovani Jungle BJJ kako bi vidjeli o kojem sportu se radi. Vrlo brzo su uočili učinkovitost BJJ-a i o čemu se zapravo radi u Brazilskom Jiu Jitsu-u i koliku im prednost Brazilski Jiu Jitsu daje naspram svih ostalih borilačkih vještina.

Danas kada je BJJ postao planetarno popularan Jungle BJJ se raširio preko cijele Europe i učenici Jungle BJJ-a redovito nastupaju na svim natjecanjima diljem svijeta.

Glavni moto Jungle BJJ-a je "train hard and have fun" i sama filozofija Jungle BJJ-a jest da dođete, trenirate i zabavite se u opuštenoj atmosferi koju gajimo svi u Jungle BJJ-u.     

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On Twitter